Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα 200 ωρών

Με το κύρος της Yoga Alliance International

Ηράκλειο, Κρητη

Έναρξη Μάρτιος ΄24

Η σχολή μας έρχεται στο Ηράκλειο και σε συνεργασία με το Karma Wellness Studio, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό δασκάλων γιόγκα και να αποκτήσετε βασική πιστοποίηση 200 ωρών.

Μέσα από το εκπαιδευτικό μας θα κάνετε ένα “ταξίδι” στη γιόγκα, περνώντας μέσα από τα διάφορα ήδη στη γιόγκα με σκοπό να βρείτε το στυλ που σας αντιπροσωπέυει. Θα διδαχθείτε τις βασικές αρχές της γιόγκα, asanas, πρακτικές αναπνοής και διαλογισμού, τεχνικές διδασκαλίας, sequencing, basic adjustments, energy anatomy κι άλλα.

Επιπλέον, η σχολή μας συνεργάζεται με ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια κι αυτό είναι μια ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους δασκάλους γιόγκα να κάνουν μια στροφή στην καριέρα τους αν το επιθυμούν και να μετατρέψουν το χόμπι τους σε επάγγελμα!

Αν βρίσκεσαι στην Κρήτη κι επιθυμείς να γίνεις yoga instructor, κλείσε τώρα τη θέση σου. Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέριες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε κάθε απορία και να σας καθοδηγήσουμε.