IMG_9126

Yoga Teacher Training 200 hours

Το ανερχόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα γιόγκα 200 ωρών που διοργανώνουμε αντιπροσωπεύει μια συναρπαστική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να εισέλθουν στον κόσμο της γιόγκα. Με μια ισορροπημένη σύνθεση θεωρίας και πράξης, το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην παροχή βαθιάς κατανόησης των αρχών της γιόγκα και της εναρμόνισης του σώματος, του μυαλού και της ψυχής.

Μέσα από μαθήματα που εξερευνούν την ιστορία και τη φιλοσοφία της γιόγκα, την ανατομία του σώματος και την αναπνοή, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν βαθιές γνώσεις για την πρακτική της γιόγκα. Μέσα από διαλέξεις, πρακτικά μαθήματα και ασκήσεις, θα εξασφαλίσουν τα εφόδια για να εκπαιδεύσουν μελλοντικούς μαθητές με αφοσίωση και εμπιστοσύνη.

Εμπνευσμένο από τις πολλές πτυχές της γιόγκα, το πρόγραμμα μας ενθαρρύνει την προσωπική ανάπτυξη και τη δημιουργία μιας δυναμικής κοινότητας. Καθοδηγούμενοι από έμπειρους εκπαιδευτές, οι συμμετέχοντες θα εξελιχθούν ως εκπαιδευτές γιόγκα με εμβάθυνση στην τέχνη της διδασκαλίας. Οι μαθητές μας θα γνωρίσουν διάφορα ήδη γιόγκα ώστε στο τέλος να επιλέξουν αυτό που τους αντιπροσωπεύει καλύτερα και θα αποτελέσει την ταυτότητα τους ως δασκάλους της γιόγκα.

Γιατί να επιλέξετε τη σχολή μας

  • Εξειδίκευση και Εμπειρία: Η σχολή μας διαθέτει έμπειρους εκπαιδευτές με βάθος γνώσης και εμπειρία στον τομέα της γιόγκα. Θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε από ειδικούς που θα σας καθοδηγήσουν με αφοσίωση και επαγγελματισμό.
  • Ολοκληρωμένη Προσέγγιση: Το πρόγραμμα μας προσφέρει ισορροπημένη σύνθεση θεωρίας και πράξης, εξασφαλίζοντας όχι μόνο την κατανόηση των αρχών της γιόγκα, αλλά και την εφαρμογή τους στην πρακτική.
  • Προσωπική Ανάπτυξη: Πέρα από τη φυσική πρακτική, το πρόγραμμα ενθαρρύνει την προσωπική ανάπτυξη και την ενδυνάμωση, βοηθώντας σας να επιτύχετε ισορροπία σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.
  • Κοινότητα και Δίκτυο: Ενταχθείτε σε μια δυναμική κοινότητα ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Η σχολή μας παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας δικτύου που θα σας στηρίξει και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Επομένως, επιλέγοντας τη σχολή μας, θα αποκτήσετε μια πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία που θα σας εφοδιάσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να ακολουθήσετε μια πορεία ως εκπαιδευτής γιόγκα με αυτοπεποίθηση και επιτυχία.

Διεθνής πιστοποίηση

Οι απόφοιτοι της Yoga Pilates Academy αποκτούν αναγνωρισμένο πτυχίο από τον κορυφαίο Διεθνή Οργανισμό Yoga Alliance International India και παρέχει στους αποφοίτους την Παγκόσμια Πιστοποίηση YAI YOGA TEACHER 200h